Hva er GEOLF?

Geografenes Linjeforening, eller kort, GEOLF, er en aktiv studentorganisasjon som har som formål gjennom arrangementer, både på faglig og sosialt nivå, å bidra til at geografistudentene fra alle trinn blir bedre kjent med hverandre.

Våre arrangementer, som for eksempel GeoQuiz, GeoPils, GeoBuldring eller den tradisjonsrike GeoGalla, skal bidra til å fremme vår visjon. Vi arrangerer også fagkvelder som GeoFilm, og bedriftspresentasjoner.

GEOLF hadde ikke vært det samme uten Geir Globus, vår kjære maskot! Siden han er en, vel… han er en globus, påstår han at han vet alt om geografi. Han er derfor en viktig vitenskapelig kilde for oss! Men ikke bare det! Geir sier sjelden «nei» til en øl eller to, og av og til organiserer han «hemmelige» arrangementer som han inviterer oss til. Med andre ord: en kjernekar av en globus!

Siden september 2010 er vi en enhet av EGEA (European Geography Association for Students and Young Geographers). EGEA Trondheim representerer dermed den internasjonale flanken av GEOLF. Dette er er en fantastisk mulighet til å bli kjent med geografer fra hele Europa, besøke spennende steder og utvide ens faglige horisont. Til nå har vi hatt utvekslinger med for eksempel Amsterdam, Lviv og Wien, Berlin og flere steder! I tillegg har noen av oss deltatt på kongresser og andre faglige og sosiale arrangementer. Vi har også arrangert «Trondheim Winter Week» sju ganger med stor suksess. Mer informasjon om EGEA finner du på våre nettsider og her.

Nå vil du sikkert bli medlem, ikke sant? Og det skal du selvfølgelig få lov til! Bare fyll ut nettskjemaet her. Vær velkommen!

På Facebook: Som medlem av GEOLF har du mulighet til å engasjere deg i en rekke undergrupper og like diverse informasjonssider på Facebook. Vi har samla oversikten her, slik at du kan melde deg inn i grupper av interesse og like sider du vil ha informasjon fra. Grupper:

GeoFagprat: Dette er gruppa for faglig diskusjon. Bli medlem om du ønsker å diskutere og dele relevant fagkunnskap med andre geografistudenter i Trondheim. En flott måte å koble teori opp mot ny forskning og dagsaktuelle mediedebatter, og finne fram til arrangementer som kan være av interesse for engasjerte geografer.

Geo kjøp og salg: Her kan du kjøpe og selge brukt geografipensum, og andre geografirelevante ting, til en billig penge.

EGEA Trondheim – internt: Gruppa der aktive i EGEA Trondheim kommuniserer seg imellom og planlegger EGEA-arrangementer. Mer generell EGEA-informasjon legges ut på GEOLFs nettside og facebookside.

EGEA Norge: Gruppa har samme funksjon som nevnte Trondheim-gruppe. Her foregår internkommunikasjon for aktive EGEA-medlemmer i Norge, hovedsakelig sentrert i ved universitetene i Bergen, Oslo og Trondheim.

EGEA – Official Group: Her deler og diskuterer aktive EGEA-medlemmer fra hele Europa geografirelaterte tanker og lenker med hverandre.

FK Tellus: Gruppa for aktive fotballspillere på geografistudiets eget fotballag. Meld deg inn om du vil bli med på laget!

GNSS – Geografenes Nudistsvømmeselskab: Denne sier seg selv; er du interessert i nakenbading er dette gruppa for deg. Selskabet krever slettes ikke at du er ikledd Eva eller Adams drakt, badetøy holder i massevis. På kjøpet får du aktiviteter som snøbading, isbading, badstu og hyttetur.

Sider:

GEOLF: Linjeforeningas egen facebookside gir deg informasjon om sosiale og faglige aktiviteter. Har du innspill eller spørsmål kan du kontakte oss her.

ITV Institutt for geografi: På denne sida formidler de instituttillitsvalgte for Institutt for geografi hva de driver med. Her kan du følge arbeidet deres og komme med konstruktive innspill, spørsmål og problemer du ønsker å ta opp.

Institutt for geografi, NTNU: Her deler instituttet vårt informasjon om geografistudiet, tilknyttede arrangementer og forskning.

EGEA: EGEAs facebookside deler generell EGEA-informasjon og annet stoff relevant for europeiske geografistudenter.