Fadderuka 2020

Det er linjeforeningen for geografi, GEOLF, som arrangerer fadderuka 2020 for dere som er nye studenter på geografi. Fadderuka begynner mandag 10. august, med registrering på Dragvoll.

Programmet for fadderuka:

Mandag 10. august: Oppmøte kl. 10.15 i D156 på Dragvoll for registrering, en kjapp omvisning og livestream av immatrikuleringen. Vi møtes også senere på dagen, mer informasjon om dette kommer
Tirsdag 11. august: Facebook-fest
Onsdag 12. august: Rebus i byen
Torsdag 13. august: Dynamisk duo, en dag hvor man skal løse utfordringer i par
Fredag 14. august: Orienteringsmøte på dagen med instituttet, Capture the Flag og grilling på kvelden
Lørdag 15. august: Samling av faddergruppen for et arrangement
Søndag 16. august: Hviledag
Mandag 17. august: Sammenkomst for å ha det hyggelig
Tirsdag 18. august: Hybel-til-hybel
Onsdag 19. august: Geolympics
Torsdag 20. august: Idrettsdag
Fredag 21. august: Opptaksprøve til linjeforeningen
Lørdag 22. august: Avslutning

Det vil bli tatt hensyn til smittevern på hvert arrangement slik at både deres og faddernes trygghet ivaretas, og vi kommer til å følge regjeringens retningslinjer for smittevern hele tiden.Hilsen fra faddersjefene Erlend og Eivor Nå er det snart klart for fadderuka 2020 og vi regner med at alle nye studenter gleder seg veldig, for det gjør ihvertfall vi faddere!Det er ikke til å legge skjul på at fadderuka i år blir annerledes, men den vil likevel bli minst like bra som før. Det er planlagt mange ulike og morsomme aktiviteter, og vi vil gjøre vårt beste for at alle dere som er nye studenter blir godt kjent med hverandre og kommer til å trives i Trondheim til høsten.Vi håper så mange som mulig møter opp og deltar slik at dere på best mulig vis blir kjent med Trondheim, geografistudiet og hverandre. Det er heller ikke noe form for drikkepress, vi ønsker at alle skal ha en god opplevelse og en god start på studiet.

Har du spørsmål?
Har dere noen spørsmål om fadderuka, ikke nøl med å ta kontakt med faddersjefene. Du kan ta kontakt med dem på oss på e-post geofadder2020@gmail.com eller i Facebook-gruppen for geografi kull 2020.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s